1. Het Volleybalteam - 7

Datum: 24-9-2019, Categorieën: Tieners Auteur: Badjas, Bron: Opwindend

Klik hier voor het vorige deel uit deze serie:Het Volleybalteam - 6Eerste keer anaalInge gaat me haar kontje laten ontmaagden. Vanaf het moment dat ze het voorstelde is de gedachte nauwelijks uit mijn hoofd geweest. Inmiddels is het zaterdagochtend en loop ik al 2 dagen non-stop met een stijve pik rond. Zelfs met herhaaldelijk aftrekken is het me niet gelukt om tot rust te komen. De gedachte dit geile jonge meisje dat ik pas een paar weken terug ontmaagd heb nu ook in haar kontje te mogen neuken laat me echt geen moment met rust.Net als ik de winkel uitloop met glijmiddel, beter goed voorbereid zijn, krijg ik een appje van Simone. Ik verwacht een uitnodiging om naar de wedstrijd te komen kijken, iets wat ik toch al van plan ben, maar het is altijd leuk om contact te hebben met deze leuke meid. Als ik haar berichtje lees, zakt me de moed echter in de schoenen. Inge is niet bij de wedstrijd, haar oma is opgenomen in het ziekenhuis en de hele familie is daar naar toe. Vloekend gooi ik de tube glijmiddel in mijn auto en lees nogmaals het berichtje van Simone.Niks meer aan te doen bedenk ik me en raad Simone aan om Mila te vragen om mee te doen met de wedstrijd. Zo sla ik 2 vliegen in 1 klap, Mila kan laten zien dat ze ook tijdens de wedstrijd op hetzelfde niveau als de andere dames mee kan spelen en de meiden hebben een tijdelijke vervangster voor Inge. Daarnaast is Mila ook geen verkeerd uitzicht om naar te kijken tijdens een wedstrijd bedenk ik me.Een half uur voor de ...
    ... wedstrijd loop ik de sporthal binnen en begroet Simone en de meiden voor ik een plekje op de tribune op zoek. De wedstrijd begint uitzonderlijk slecht, Mila mag beginnen maar is heel erg nerveus en raakt geen bal goed. De meiden verliezen de eerste set dan ook dik, 25-10. De 2e set begint met een service van Yvette en die is na 20 punten nog steeds aan service, de set wordt door de meiden uiteindelijk gewonnen met 25-3. Hoewel de 3e set stroef begint wordt ook deze door een mooie servicereeks van Yvonne en een paar prachtige aanvalen van Yvette in ons voordeel beslist, 25-20. De laatste set begint weer nerveus, de meiden kunnen de eerste overwinning al ruiken en raken daardoor van slag. De tegenstander komt 15-12 voor en loopt uit tot 20-12. Dan komt Yvette aan service en brengt ons terug tot 20-18.Tot het laatste punt wordt er voor elke bal geknokt en bij 25-24 voor mogen wij serveren. De service van Lies is niet echt sterk en de tegenstander zet een aanval op voor hun midden. Dat is echter buiten Mila gerekend die met een prachtig blok het laatste punt scoort en de eerste overwinning binnen haalt. De meiden springen het veld door en zijn helemaal door het dolle heen. Samen met Simone vier ik ook een bescheiden feestje, want de eerste overwinning is een feit en met de punten die we pakken kunnen we een mooie sprong op de ranglijst maken.Nadat de meiden gedoucht hebben, praten we nog wat na. Hoewel ik zwaar teleurgesteld ben dat Inge er niet bij is, maakt deze overwinning veel goed. ...